Badgalningarnas årsmöte!

Igår eftermiddag var det dags för Badgalningarnas sällskap att ha årsmöte och som traditionen säger så utspelade detta sig återigen vid ”postabackens” badstrand i Kalv. Ja var annars ska ett årsmöte för badgalningar ske? Alla 9 medlemmar deltog med den ständiga sekreteraren Zelda ”vid rodret” 😉

Men precis som vanligt så hade medlemmarna mycket svårt att fokusera, ja sällskapet heter ju inte Badgalningarnas för inte menar jag 😉

Och detta gällde speciellt det nyaste tillskottet till sällskapet, Malou. Men på grund av hennes låga ålder så kom hon undan med detta regelbrott. Viktigare var ju att uppmuntra henne att främja sällskapets motto; att bada till varje pris! Något som hon för övrigt bokstavligt tog till sig..

..även om hon svävade ut lite på annat emellanåt..

..så såg medlemmarna till att hon snabbt var tillbaka ”i fållan”, givetvis helt enligt Badgalningarnas reglemente 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

Märkt som: