Fantastiska lilla hund <3

Det är väl säkrast att varna er nu på direkten för att detta kommer att bli ett ”skryt-inlägg” så om ni inte är sugna på att läsa om det så kan ni sluta redan här 😉 . Med det överstökat så kan jag med gott samvete grotta ner mig i min fantastiska lilla hund Malou som bara fortsätter att förvåna mig ❤ . Jag menar detta med att hon är med mig på jobbet och som hon gör det! Åka fyrhjuling, inga problem, riktigt kul faktiskt när vinden blåser rätt in i nosen och när den lilla turen slutar vid den nygjorda stranden vid Ätraforsdammen så kan det väl knappast bli bättre? 🙂

Hänga i stallet hela dagarna, inga problem där heller. Går alltid lös och håller sig hela tiden utanför kontorsdörren, ja när hon inte inspekterar hästarna som kommer in i stallet då vill säga 😉

Hälsar mer än gärna på allt och alla och det allra helst flera gånger om!

Kanske dock inte alltid lika populärt när hon för tredje gången bara måste heja laget runt på de som har lektion men samtidigt, eleverna läser ju till Djurvårdare så jag tror allt att de har överseende med den glada valpen 😉 . Men givetvis så tar allt detta på krafterna och småttingar behöver ju sin sömn så väl så varför inte då sova mitt i smeten också så att säga? 😉

Som sagt, hon är allt en fantastiskt trygg liten hund, vad mer kan man begära egentligen? ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized