Att tala för döva öron..

DET är minsann något jag jag börjar bli expert på här tror jag? 😉 . Jag vet inte hur många gånger jag sagt till att valpar INTE får vara i rabatten men var hittar jag ”sleven om inte i grytan”? 😉 😀

Ja det är allt en himla tur för henne att hon är så himla söt! Och det faktum att jag har mycket tåliga växter i rabatten 😉 . En annan regel jag försöker ha, ja bäst att skriva försöker, är att varken barn eller valpar får leka i trappan. Hur tror ni att den regel funkar? 😉

Precis, sisådär som ni ser. Och för att toppa det hela! Kan man både leka OCH retas med storasyrran genom att inte släppa förbi henne så blir det ju givetvis en riktig höjdare 😉 . Ja ibland är det faktiskt riktigt skönt när hon äntligen lägger sig till ro även om denna plats kanske inte är den mest optimala. Av erfarenhet vet jag ju att hennes kroppskontroll inte är på topp alla gånger 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized