Den eviga jakten på matskålar

Vi har ju som ni vet 4 hundar vilket med andra ord, och det mycket logiskt, betyder 4 matskålar. Alltså 4 skålar som minst 2 gånger varje dag riskerar att förflyttas från köket om jag som matte inte är snabb nog! Och jag vet, lösningen är enkel, bara att lyfta upp dem från golvet. Men matte här är oftast en aningens disträ och det får hon betala för…minst ett par gånger varje dag 😉 😀

Och jag tror inte jag behöver nämna några namn här eller? 😉

Japp, här ser nu matskåls-tjuven Malou ”in action” med att denna gång sno Tindras skål och vad hon tycker om det kan man väl inte tvivla på eller? 😉 . Men hur påhittig det lilla trollet än är så fixar hon inte detta med att få med sig matskålen upp i stolen, ja inte än iallafall…

Och matte tänker inte vara behjälplig med detta även om hon gör sitt allra bästa med att fjäska in sig 😉 😀 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized