En liten stund av stillhet

Som ni vet vid det här laget så är Malou en mycket energisk och påhittig liten tjej och har man såpass med ”spring i benen” så är en lekstund i stallet den perfekta starten på dagen.. Och notera att även här bärs det på skålar 😉

Många fler lekstunder innan arbetsdagen är slut blir det såklart med en och annan sovstund däremellan. Då kan man tycka att hon borde vara trött när hon kommer hem till sina storasyrror men ofta blir det istället ett glädjefnatt av att träffa dem igen. Dock finns det ett mycket effektivt sätt att få henne att varva ner och vara stilla en stund och det sättet heter gräsklippare. Så länge som jag sitter på den så ser det ut så här 😉

Fyra par ögon som konstant följer mig fram och tillbaka över gräsmattan men så fort den är inkörd i ladugården igen så är det slut på lugnet 😉 😀

”Note to my self”, det är roligt med valp, det är roligt med valp…. 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized