Nu vågar vi hoppas <3

Att en natt och förmiddag kan vara så otroligt lång? Oron inatt för att telefonen skulle ringa och sedan väntan nästan hela förmiddagen innan veterinären äntligen ringde. Man hinner verkligen ”måla fan på väggen” även om de sa till mig igår när jag lämnade Tindra att ”inga nyheter är goda nyheter”. Och så var faktiskt fallet! Tindra hade haft en bra natt och hade till och med varit ute på en kort promenad i morse 🙂 . Alla prover är finfina och än så länge finns det inga tecken på att hennes hjärta har blivit påverkat på något sätt. Hon fick även beröm för sitt trevliga sätt, en riktig ”A-patient” sa de. Dock äter hon inget vidare men vad väntar de sig, hon är ju en eurasier 😉 . Så om läget fortsätter så här bra så får vi faktiskt hämta hem vår underbara Tindra tok imorgon och då ska ni se att hon med all sannoliket kommer att äta 😉 ❤

Så definitivt besked om hemgång får vi imorgon förmiddag men nu vågar vi verkligen hoppas iallafall ❤

Jag vill avsluta med att tacka er för alla fina telefonsamtal, sms, kommentarer samt pm. Er omtanke gör mig rörd och har verkligen värmt ett ledset mattehjärta ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized