Vilken mardröm!

Vår underbara Tindra tok är nu inlagd på Slöinge djursjukhus efter att ha blivit opererad för magomvridning här i eftermiddags 😦 . Ett mycket hastigt förlopp där hon dock inte uppvisade de klassiska symtomen med kräkningar och stark smärta utan ”bara” en svullen buk. Jag trodde det var livmodern som spökade och även veterinären var osäker på vad det var tills röntgenbilderna togs, då fanns inget tvivel om orsak längre. Snabbt sattes kanyl och raskt iväg till operationsbordet och sent här i eftermiddags så ringde veterinären och sa att allt hade gått bra och Tindra var vaken och lugn. De inre organen hade återhämtat sig snabbt vid operationen när väl magsäcken var på rätt plats igen, numera fastsydd, och hennes hjärta har hela tiden jobbat på fint. Så veterinären är försiktigt positiv och vi vågar nu iallafall hoppas på att få hem henne igen, vår alltid lika goa och glada Tindra ❤

Så alla ni därute, håll gärna en tumme för vår underbara tös ❤

Kategorier:Uncategorized

2 svar »