Före & efter laser

Att laser är ett fantastiskt hjälpmedel vid sårläkning är definitivt ingen överdrift! Jag har ju nämnt detta här innan, att Tindras operationssår efter magomvridningen läker otroligt bra, och för er som är nyfikna kommer även här ett bildbevis 😀

Så här skrev Marie-Louise på UPH om läkningen: ”Foto nr 1 är från i måndags, morgonen efter operation. Fint sytt men långt sår och blåmärken. Foto nr 2 är från i dag (söndagen efter) och vovven har fått 3 laserbehandlingar. Första gången på onsdagen med rött ljus bara på såret, torsdag och fredag med en kombination av rött 660nm och osynligt 904nm. Vovven är glad och vi är sjukt nöjda!

Nu hoppas jag verkligen inte att någon av era hundar skulle behöva en operation av något slag men skulle det tyvärr hända så se till att få laser på operationssåret! Snabbar på läkningen något oerhört som ni ser och leder därigenom till ett betydligt mindre lidande för hunden.

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized