Det hade jag aldrig trott!

Nej, att idag kunna sitta så här med bästa Tindra bredvid mig i skogen hade jag definitivt inte trott om någon hade sagt det till mig förra måndagen, alltså dagen efter hennes operation ❤

En väldigt pigg och glad tjej som njöt av första skogspromenaden efter en vecka av total vila. Men att kalla detta en riktig promenad är definitivt en överdrift om jag nu ska vara ärlig 😉 . Vi gick verkligen inte många meter men att bara komma hemifrån lite tror jag vi båda njöt av där vi satt i mossan medans de andra tre röjde runt 🙂

Men trots att man sitter på rumpan i skogen så funkar det bevisligen att fota ändå och om man sträcker på sig lite så kan man även fånga en svamp eller två med objektivet..

..eller otippat nog en humla på villovägar 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized