Förberedelserna är i full gång

Med drygt en vecka kvar till årets stora event, givetvis menar jag Eurasierhelgen 2020 😉 , så fixas och trixas det för fullt! Men nu kan vi checka av ytterligare en sak, alla 50 goodiebags står nu redo på matsalsbordet för att beundras av er nästa lördag 😉 😀

Och även priserna till tre vinnare på fredagens tipspromenad är också inköpta och redo att nyttjas, hoppas de lockar er till en god vinnarinstinkt, dock utan hjälp av google 😉

Som ni uppmärksamma läsare nu har förstått så har vi närmare 50 anmälda hundar, så himla kul att intresset efter sex år fortfarande är såpass stort 😀 . Nu hoppas vi att vädergudarna återigen är med oss och det börjar se lovande ut men det hade inte skadat om ni håller en tumme eller två ändå 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized