Det gäller att fånga ögonblicket..

Idag har det stått bad och fön på schemat för våra två lakritstroll, ja de måste ju vara på topp inför lördagens utställning. Nu är den bara på skoj, jag vet, men det skadar inte att se sitt bästa ut eller? 😉

Och visst blev våran ”lilla” Malou fin efter bad & blås och en himla tur att jag fick dokumenterat detta för det tog inte lång stund innan hon hittade en bäck och efter det doppet så ändrade sig utseendet en hel del kan man lugnt säga. Vips så var fröken långbent tillbaka 😉

Som ni ser så börjar hösten så smått visa sig ute i naturen…

..och inte mig emot. Älskar de vackra färgerna och den höga friska luften men trots det så får hösten gärna vänta lite med att göra en riktig entré till efter eurasierhelgen iallafall. För då vill vi ju givetvis ha sol och värme såklart 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »