Gudars skymning!

Ja ni anar inte vad jag, Zelda alltså, får stå ut med sedan Malou flyttade in! Lugn och ro har definitivt blivit en bristvara i detta hus nuförtiden och är man, och detta håller vi oss sinsemellan tycker jag 😉 , snart 11 år så behöver man sin så väl sin skönhetssömn för att hålla sig så här fräsch 😉 ❤

Men det är inte enkelt kan jag lova! Blir ju rent av utmattad bara av av titta på hennes oändliga energi som här i eftermiddags tog sig uttryck på detta sättet 😉

Fram och tillbaka som en ”Duracell-kanin” for hon över gräsmattan i sällskap med sin Hälge i högsta hugg..

Som sagt, gudars skymning, vad hon håller på och det är inte annat än att man drar en lättnades suck när hon äntligen varvar ner lite och övergår till det alltid lika populära ”trädgårdsarbetet”…

Ett arbete som jag dock tror att matte inte riktigt uppskattar på samma sätt som jag. För min del betyder det ju att lugnet äntligen lägger sig lite men matte mumlar istället om att syrenhäcken börjar se väldans gles ut 😉 😀

Nospussar till er alla från Zelda ❤

Kategorier:Uncategorized