Operation…igen :(

Stackars stackars Tindra 😦 . Inte nog med att hon fick magomvridning för drygt två månader sedan, nu var det så dags igen fast denna gång handlade det om livmoderinflammation. Och som förra gången, inga klassiska symtom utan bara lite låg samt dålig aptit på sin mat, inte när det kom till godis 😉 . Dock pigg på promenader så inte anande jag detta men magkänslan sa mig ändå att något var fel och än en gång hade magen rätt. Så Tindra opererades i Slöinge här i eftermiddags och veterinären ringde för en liten stund sen för att meddela att allt gått bra under operationen och att hon nu var vaken ❤

Livmodern var dock gigantisk och på väg att spricka. Lite var hade börjat läcka ut i bukhålan men de såg ingen påverkan på bukhinnan som tur var men hon är ändå insatt på antibiotika om utifall att. Stackars vår goa tjej, två stora operationer inom loppet av två månader men hon är en tuffing och kommer säkert att klara sig igenom detta också galant men det är klart, det skadar inte om ni håller en tumme eller två för henne ❤ … nu igen 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized