Hemma igen <3

Nu är Tindra där hon ska vara, alltså hemma hos oss igen, lilla gumman ❤ . Återhämtningen efter ytterligare en operationen har gått bra, dock är hon riktigt riktigt trött och det med all rätt ❤

Och jag måste här passa på att skicka en ros till Slöinge Djursjukhus som bevisligen absolut inte är en av de kliniker ”som skor sig på andras olycka”. Nu menar jag inte att det på något sätt blev ett billigt besök, det vore verkligen att överdriva 😉 . Men att utan försäkring, ja vi tog ju ut allt vid magomvridningen, hamna på närmare 21 tusen känns ändå helt okej med tanke på historierna man hört där summor runt 50 tusen inte är ovanligt alls. Så jag kan definitivt leva med detta kvittot…

..för alternativet hade ju varit så mycket värre och det är inget snack om att vår underbara Tindra tok är värd varenda krona ❤ . Nu väntar medicin, vila och koppelpromenader i ca 10 dagar men vi har ju gjort detta förr och som den tuffing Tindra är så kommer hon att ta sig igenom detta också ❤

Slutligen vill jag skicka ett stort tack för all omtanke ni visat oss ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Krya på sig! Jag tycker det är märkligt att djursjukvården i sverige är så dyr om man jämför med utomlands (vad jag fått höra har ingen egen erfarenhet). De flesta kliniker är uppköpta av de stora bolagen och konkurrens är det dåligt om. Är tacksam att jag har försäkring som täckt det vi behövt göra hittills.
    Men skulle gärna se en granskning av om det är rimliga priser som sätts. Alternativet för de som inte har råd är ju skrämmande…

  2. Tack så mycket ❤
    Jag håller med, alldeles för dyrt men vad gör man inte för sin pälskling? Och det är väl det de vet om, att vi ägare betalar oavsett.
    Vi har dock haft fram tills nu, inte använt våra försäkringar alls egentligen men det är klart, med åldern ökar riskerna för att det händer något. Men nu får det hemskt gärna vara lugnt ett tag tycker jag 😉