Kom ju lite emellan..

Vi var ju på stranden i Kalv i onsdags förra veckan men dessa foton fick ni aldrig se, kom ju lite tråkigheter emellan som ni vet. Dock svårt att tro att Tindra kunde se så här pigg ut då, alltså dagen innan sin livmoderinflammation. Som sagt, denna tjej är en riktig tuffing ❤

Och hon gör framsteg varje dag! Såret läker jättefint, aptiten börjar återvända och orken är helt klart på väg tillbaka, koppelrastning är nu definitivt ingen höjdare i hennes värld 😉 . Men tillbaka till förra onsdagen igen där hösten verkligen gjort entré på stranden 🙂

Vackra höstfärger som man gärna vill fånga på bild tillsammans med tjejerna, något som dock inte var så enkelt som det låter. Jo, färgerna fick jag allt dokumenterat men tjejerna valde att inte stå i fokus denna gång utan istället hålla en låg profil bakom löven…

..eller varför inte bakom vassen? 😉

Tur då att sjön fortfarande anses badvänlig av vissa, inga löv eller någon vass i vägen här inte 😉

Det får definitivt snart bli ett återbesök hit för att jaga nya höstfoton men det får allt vänta tills Tindra är koppelbefriad igen 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized