Det går stadigt framåt!

Framstegen fortsätter för Tindra och idag åt hon faktiskt ordentlig frukost för första gången sedan livmodersoperationen. Även operationssåret blev kollat och lasrat idag och ingenting att anmärka på där heller, torrt och fint och läker väl 🙂 . Så summa summarum, allt går helt enligt plan! Ett besök till fårhagen har vi också hunnit med idag där de tre som fick vara lösa levde loppan… 😉

Tindra fick dock ta det lilla lugna i kopplet men en liten vattenpaus vid sjön skadar ju inte 🙂

Och på tal om att ta det lugnt, det är något som även andra borde ta efter. Speciellt vårt lilla yrväder som knappt är stilla en sekund, jag menar, hon borde ju hämta andan emellanåt så att matte iallafall får en vettig chans att fota henne i stillhet någon enstaka gång 😉

Zelda & Jill tar det däremot betydligt lugnare och det tackar och bockar jag för 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized