Det finns inget dåligt väder..

Precis, utan bara dålig kläder! En ganska träffade rubrik för dagens äventyr för det ska jag tala om, det kvittar faktiskt hur bra du än klär dig om det ösregnar och samtidigt blåser 15 sekundmeter 😉 . Men ut måste man, kan ju inte bara roa sig med att äntligen tagit tag i detta med en ”hundhörna” i huset, eller kanske ”skrythörna” egentligen är det rätta namnet? 😉

Beskrivning saknas.

Sent om sider tog jag mig ändå i kragen, trots regnet som öste ner utanför fönstret, och åkte ner till fårhagen. Där tog det minsann inte lång stund innan tjejerna, likaväl som sin matte, antog en viss ”wet-look”. Dock besparar jag er en bild på mig, flickorna är så mycket trevligare att titta på, jag lovar 😉 ❤

Men trots det idoga regnet så kan man inte låta bli att förundras över alla vackra färger..

..men det är klart, solen hade ju givetvis gjort saken ännu bättre men man kan inte få allt 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Sånt väder är ju inte det roligaste, men ibland upvägs det ju av alla roligheter hundarna gör! 🙂
    Kan du visa mer av ditt hundrum/skrytrum? Tycker det är så roligt att se, hur olika man gör sina hundrum. 🙂