Julgransjakt

Med advent lurandes runt hörnet så var det idag hög tid att börja se sig om efter en utegran att pryda trädgården med. Så det blev en tur till skogarna vid Hasses föräldrahem, med andra ord, en helt laglig jakt på julgran 😉

Och man kan tycka att det inte borde vara några som helst problem att hitta en vanlig gran under dessa förutsättningar. Men är man som jag, rätt kinkig med hur en gran ska se ut, så är det minsann ingen enkel sak, fråga Hasse 😉 😀 . Och medans vi, läs Nettan 😉 , skärskådade var och varannan gran så hade tjejerna hur kul som helst omkring oss..

..där den, vid det här laget, berömda tungan även visade upp sig idag 😉

Men trägen vinner som ni vet! Tillslut så fann vi en lovande kandidat till utegrans-rollen, dock glömdes det tyvärr av att dokumentera detta stora ögonblick men ni lär se den här skulle jag tro inom en snar framtid 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized