Söndag = nystart!

Jag har ju varit lite lat den senaste veckan och inte uppdaterat här alls, skäms på mig eller? 😉 . Och jag har absolut ingenting att skylla på heller utan det har rätt och slätt handlat om lathet. Men nu är det nya tag som gäller, ja ett tag framöver iallafall 😉

Dagen har verkligen gått i blåstens tecken, halv storm faktiskt men ändå lyckligtvis uppehåll på dagens långprommis iallafall. Man får ju vara glad för det lilla nu efter den senaste tidens evinnerliga regnande 😉 , Fårhagen blev det idag pga det jagades både här och där runt oss men fårhagen funkar alltid fint den också 🙂

Mycket bus och givetvis bad som ni ser och oftast är den ”lilla” mitt i smeten men att kalla Malou den lilla funkar nog inte så länge till skulle jag tro. Hon börjar ju definitivt bli stora damen nu ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized