”En katt bland hermelinerna”

Som sagt, igår var vi ju och hälsade på Malin, Anders och Freja i Varberg och passade då på att besöka den jättestora fårhagen vid Varbergs brukshundsklubb. Ett toppenställe med stora fria ytor samt hur många ”pee-mail” som helst att läsa, speciellt då för våra ”lantishundar” som inte så ofta får så chansen att ”läsa” så mycket nytt 😉

Men givetvis kan man inte lägga beslag på ett sådant här fint ställe själv utan det smög sig allt in en ”katt bland hermelinerna, alltså en urtjusig Golden-kille..

..som speciellt gick hem hos Zelda, ja hon följde allt varje steg han tog 😉

Malou var överförtjust över allt det nya, så till den milda grad att hon faktiskt inte fastnade på ett enda kort. Tillskillnad från dessa fina tjejer som snällt poserade lite här och där i de frostnupna omgivningarna 🙂

Efter promenaden gick färden vidare hem till Malin & Anders där vi hade en supermysig kväll! Tack än en gång våra fina vänner ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized