Låt ”ungdomarna” hållas

Här ligger jag, flockens drottning, i ensamt majestät..

..och bokstavligt talat ”ser ner” på resten av min flock. Skakar lite lätt på huvudet och suckar inombords när jag ser hur de andra håller på! Jag menar, Malou har ju giltigt förfall, hon är ju faktiskt fortfarande tekniskt sett en valp men hallå, Tindra är då rakt ingen ungdom och bara kolla hur hon beter sig… 😉

Och inte är Jill sämre hon…

..och Malou är givetvis överlycklig över att de leker med henne men jag kan då tycka att de borde tänka lite mer på sin hälsa, de är ju faktiskt lite till åren de också 😉 . Fast det är klart, lite kul ser det ju allt ut, kanske man skulle hänga på men bara lite…eller? 😉

Ja okej då, jag får väl snällt erkänna att trots man är flockens drottning så är det faktiskt helt okej att sänka sig till sina undersåtars nivå men ni behöver ju inte tala högt om det! 😉

Nospussar till er alla från Zelda, a.k flockens drottning 😉 ❤

Kategorier:Uncategorized