Lucka 6

Idag borde ni egentligen glänta lite försiktigt på dagens lucka för annars finns det en viss risk för översvämning 😉 . Ja inte bokstavligt talat då alltså för det hade ju varit konstigt eller? Men mycket vatten innehåller den iallafall! För trots att almanackan visar på 2:a advent så finns det minsann inga som helst hinder för dessa tjejer att fortsätta sitt badande 😉 😀

Att vada tillsammans längs strandkanten låter väl som en dröm eller? Nej, hua mig! Jag går då rakt inte i närheten och definitivt inte när det ska busas också. Himla tur att man har en rejäl zoom på kameran om man nu säger så 😉

Galningar är dom allt ibland dessa två och det är absolut ingen överdrift! Nej, tacka vet jag Tindra & Zelda, betydligt mer sansande och definitivt inte samma behov av vatten 😉 🙂

Och medan jag sitter här och skriver så hör jag hur det dundrar fram och tillbaka utanför köksfönstret, med andra ord, laktritstrollen är i full gång igen 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized