Lucka 7

Bakom dagens lucka är ämnet; ”hund på fel plats”, något som definitivt inte är ovanligt i detta hus och senast det hände här var igår. En företeelse som inte alltid är lika populär för tänk er själva, spänningen är olidlig när Sebastian Samuelsson ställer upp sig för sista skjutningen i skidskyttet. Han kör ju för guld för tusan och norrmannen vid sidan om bommar, vad händer då? Jo detta 😉 😀

Jag kan meddela att ha en Tindra i knät samtidigt som man försöker titta på teve inte är enkelt om man nu säger så! Inga som helst tendenser heller till att flytta sig så husse fick istället snällt byta vinkel, ja vad gör man inte för skidskytte eller för en Tindra tok för den delen? 😉

Och även idag på jobbet så återupprepade sig detta med ”hund på fel plats”. Dock inte direkt ett så störande moment denna gång men det är klart, tror kanske inte det hade blivit en speciellt lugn körning i hästlastbilen om Malou hade hängt med som fripassagerare 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized