<3 Malou 1 år <3

Innan vi går över till dagens huvudperson så vill jag ta tillfället i akt och TACKA för alla fina kommentarer, pm och sms som vi fått efter gårdagens inlägg, värmer gott i hjärtat ska ni veta ❤

Men nu tillbaka till födelsedagsbarnet, med andra ord, vår fina Malou som idag fyller ett år. Hipp Hipp HURRA!! 😀 ❤ . Och fyller man år så ska man ju givetvis får en present, det är ju självklart eller? Hon fick en stor mjukisorm som verkligen gick hem 🙂

Men det vete tusan om inte nästa present var ännu bättre, jag menar, vad kan slå ett dopp i sjön om man heter Malou?

Eller Jill också för den delen? 😉

Ja som ni ser så har Kroksjöns is äntligen börjat ge med sig, vilket innebär att badsäsongen officiellt nu är här, ja enligt Jill & Malou iallafall 😉 . Tindra håller dock inte med utan roade sig med att se ner på dem istället 😉

Jaga möss och sork är däremot något som Zelda & Malou är helt överens om, ja denna syn är definitivt inte ovanlig på våra promenader 😉

Efter denna soliga stund i fårhagen åkte vi vidare till Lone för Malous vaccinering och införskaffande av pass. Inte för att det just nu ser ut som om vi skulle komma utanför Sveriges gränser inom en snar framtid men det är inte fel att iallafall vara redo när den dagen kommer 🙂

Lone lyssnade även på hjärta och lungor på Zelda, ja man vill ju ha koll på att juvertumörerna inte sprider sig. Men allt lät som det skulle till min stora glädje ❤ . Vid detta laget var tjejerna rätt trötta och det syntes där bak i bilen… 😉

Men hem skulle vi inte riktigt än utan canineopat Marie-Louise ville också hon ta en koll på Zelda och även hon tyckte att sessan såg väldigt pigg och fin ut trots omständigheterna. Så jag måste säga, denna dagen blev riktigt bra faktiskt 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized