Bokningen är öppen för Eurasierhelgen 2021!

Nu så är det äntligen dags att boka er stuga eller husbil/husvagnsplats till årets stora ”eurasier-event”. Med andra ord, Eurasierhelgen 2021, som kommer att ta plats på samma ställe som tidigare år, alltså på Överlida Camping, och datumet som gäller i år är 10 – 12 september. Vi hoppas och tror att vi kan genomföra denna helg även i år trots rådande restriktioner, det är ju trots allt 6 månader kvar så läget då ser förhoppningsvis ljusare ut 🙂

Det är samma koncept som tidigare år, alltså det är först till kvarn till stugorna som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge! De är kända för att gå åt som smör i solsken, med andra ord, brukar bli fullbokade på ett par timmar 😉 . Vi har bokat samma stugor som tidigare år, alltså 9 stycken 2-bädds stugor..

collage

..samt 2 stycken 4-bädds stugor 🙂

OBS! Tänk på att er bokning av stugor är bindande! Givetvis försöker vi i möjligaste mån få någon annan att ta över er stugbokning om ni skulle få förhinder men skulle vi inte lyckas så får ni tyvärr inga pengar tillbaka. Vi brukar dock ha en lång återbudslista på stugor så oftast brukar detta lösa sig men det är självklart något som vi inte kan lova. Vi tar också hänsyn till om helgen inte skulle kunna genomföras pga restriktioner med tanke på pandemin, givetvis är ingen då bunden till att betala sin stuga.

Förutom ovanstående stugor så finns det också gott om tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 335 kr/dygn.

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund. Detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Fredagen är ju ankomstdag och gemensam promenad när alla anlänt brukar vara en regel, om bara vädret tillåter vill säga, och här har jag samma tanke som förra året. Det finns inte någon som skulle vilja ta på sig att arrangera en tipspromenad även detta år? Det var ju mycket uppskattat sist men vi har tyvärr inte tiden till att göra frågor samt det praktiska runt omkring. Finns det någon som är sugen på att ta sig an detta så är det bara att säga till, vi står givetvis för kostnader 🙂

Lördagens aktiviteter är inte riktigt fastspikade än men givetvis så står Överlidahunden 2021 på schemat, jag menar, vad vore en eurasierhelg utan detta prestigefyllda arrangemang? 😉

Och som tidigare år så kommer vi även denna gång att ta ut en liten kostnad, 100 kr per hund, utöver stug- eller husvagn/husbilskostnad. Allt för att till viss del täcka upp för föreläsare, priser, goodie-bags med mera 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner 🙂 . Sista anmälningsdag är den 29/8 2021. Boka med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon/sms på 070-347 48 22.

Varmt välkomna till…

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

 1. Om det finns så tar vi gärna en 4bädds stiga 🙂 Killarna tyckte det var kul & ville gärna följa med iår igen.
  Vi har Cache med oss.
  /Charli

 2. Hej!

  Vi skulle gärna vilja hyra en 2 bädds stiga om det finns plats.

  Vänliga hälsningar
  Agneta Laurén

 3. Hej!
  Tyvärr är stugorna redan fullbokade men jag kan sätta er på återbudslistan om ni vill? Annars finns det gott om husvagn/husbilsplatser kvar om ni har tillgång till en sådan? 😊

  Mvh Jeanette