Tindra 10 år

Idag är inte vilken dag som helst utan det är ju faktiskt Tindras födelsedag! En födelsedag vi knappt hade trott att hon skulle kunna fira efter magomvridningen i augusti förra året samt livmoderinflammationen i oktober men denna donna är en tuff brud som tog sig igenom detta galant ❤

Vår alldeles egna Tindra tok, eller Tindra klok som husse brukar kalla henne för hon gör minsann absolut inget som hon inte vill och det ska man ju inte eller? 😉 En egenskap som det inte direkt blivit mindre av med åren om man nu säger så 😉 . Och kärt barn har ju många namn och så även Tindra. Smeknamnet Skalman är inte ovanligt det heller för hon ser allt till att ta sin tid och låter sig definitivt inte skyndas på. Även namnet Ferdinand används flitigt för en promenad Tindra innebär många och långa lukt-pauser 😉 .

Ja hon är allt en ”one of a kind” vår alldeles egna underbara Tindra tok ❤

Kategorier:Uncategorized