M & M

Ja med andra ord, myspromenad & massage, en riktigt bra kombo måste jag säga 🙂 . Som sagt, förmiddagen startade med skogspromenad i solen tillsammans med Mari och hennes flickor 🙂

Och efter det gick färden vidare till suveräna Marie-Louise på UPH som ville ge Tindra massage för hennes hårda muskulatur kring bogen och där även bästa veterinären Lone tittade in en stund. Här kan man verkligen tala om VIP-behandling 😉 ❤

Men nu är vi hemma igen och på spisen puttrar veckans hundmat..

Och för er som nu blev nyfikna på hundmaten ovan så kommer här receptet igen:

2 kg blandfärs
1 kg råris
8 rivna morötter
1/2 kg blodpudding
2 tärningar Knorr Hönsbuljong
4 L vatten

Blanda allt i en stor kastrull, typ en 10 L kastrull,  och koka på svag värme i ca 45-60 min . Låt det svalna och förvara i kyl i max 1 vecka eller frys in. 2 – 5 % av hundens kroppsvikt är rekommenderat dagligt intag av hundmaten ovan. Originalrecept från Åsa Sjöberg, Humlebyns hundhälsa. För fullständigt recept, inklusive eventuella tillskott, klicka här

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized