Nya sponsorer till EH2021!

Japp, nu kan jag presentera ytterligare några nya sponsorer till EH2021, alltså Eurasierhelgen 2021 om någon nu inte fattade min lilla förkortning? 😉

Först ut är familjen Ahl-Ludvigsson som kommer att sponsra med rosett och pris till ”mesta naken-eurasier”. En helt ny klass i Överlidahunden 2021 och en mycket välkommen sådan för vissa deltagande hundar kan jag tänka mig 😉 . Tack till Charli & Jonas med familj för detta ❤

Nästa på tur är M. Hill’s Design som även denna gång sponsrar med fina broderade vinnarband i Överlidahunden 2021 samt toppar det hela i år med en väska, kudde eller tavla med eget broderat foto på sin hund, sitt barn eller nåt annat. Vinnaren får precis det dom vill, det ni! Tack till Monica som driver M.Hill’s Design för detta ❤ . Hon är mycket duktig, bara se själva här 🙂

Sist ut av nya sponsorer är Hugo & Celine som kommer att hjälpa till med att fylla på era goodie-bags med var sitt mindre paket med Chrispy Chips, tack även till er 🙂

Så himla kul detta med alla fina sponsorer ❤ . Men det betyder inte att jakten på fler är över, nej då, vi vill ju ha knökfyllda goodie-bags eller? 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized