She’s back!

Det var ett bedrägligt lugn de där två månaderna efter Malous första löp. Helt plötsligt blev hon en lugn och sansad tjej, ja nästan lite vuxen faktiskt men det var inget som varade precis för nu är hon tillbaka till sitt vanliga galna jag och ser minsann till att matte och husse håller sig på tårna här igen 😉 . Tillbaka är vanorna med att leka grävling lite här och var, ja vår trädgård har snart fler hål än en golfbana kan jag tala om 😉 . Eurasierrycken utan dess like är även de tillbaka, mattorna flyger när hon ligger i kurvorna mellan vardagsrum, hall och kök för att sedan ta jättehoppet ut genom dörren 😉 . Men något hon nu har putsat på till perfektion är detta med att lägga sig ner. Låter kanske som en enkel manöver men enligt Malou ska det göras med huvud ner och rumpa upp och inget annat… 😉 😀

Och som ni ser så ska det gärna vara på någon, i detta fallet Anders, som snällt tar emot en überlycklig Malou i knät eller varför inte bakom ryggen? 😉

Det är ju ingen tvekan om att Malou lever efter devisen att alla, och då menar jag verkligen ALLA, älskar henne och är man älskad så kommer man undan med det mesta 😀 . Och visst har hon en poäng där, hon är absolut mycket högt älskad men jag ska inte sticka under stol med att det faktiskt är rätt skönt när hon äntligen lägger sig för natten 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized