Rena julafton ju!

Alltså, jag är ju en sådan där som verkligen älskar paket så ni förstår att nu, titt som tätt, få sponsorpaket med posten är ju rena rama julafton 😉 . Och ja, jag vet att det inte är saker till mig utan snarare till alla er ”eurasierhelgare” men det är precis lika roligt och spännande ändå att öppna och se vad som döljer sig inuti…

Och inte blev jag besviken denna gång heller! Dashing Dogs skickade både praktiska och roliga saker som ni ser 🙂 . Och vid dagens inköp av hundmat lyckades jag värva ytterligare en sponsor, Älvsereds lantmän, som har massor med hundmat, godis samt tillbehör i sitt sortiment så vi får se lite längre framöver vad vi får från dem 😀

Men nu till något helt annat! Dagens härliga men samtidigt blåsiga promenad med tjejerna 🙂

Vi var vid vårt favoritställe vid Kroksjön där två av tjejerna hittade en alldeles egen ö att hänga på…

..och bada bredvid..

..och det med tungan rätt i mun 😉

Nu väntar man verkligen på att det ska börja grönska lite i naturen. Saknar löven och det första gröna gräset men det kommer väl tids nog, omgivningarna är fina ändå 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized