När det inte riktigt blir som man tänkt sig..

Det var minst sagt inte direkt lockande att ge sig ut på dagens långpromenad med tjejerna när Kung Bore hade gjort ett återbesök här hos oss idag och det med besked också!

Blötsnö på tvären är ingen höjdare men tjejerna behöver ju sitt ändå. Inget att be för! På med vinterkläderna och givetvis kameran runt halsen, allt för er läsare vet ni 😉 och ut i snöovädret. Efter en liten stund visade sig ett bra motiv och kameran åkte fram men där sket det sig, rent ut sagt 😉

Japp, jag gjorde det igen, alltså glömde minneskortet hemma. Ingen större nytta av systemkameran då om man nu säger så 😉 . Efter en stor suck så fick mobilen agera stand-in istället.. Blir ju inte riktigt detsamma men man tager vad man haver… 😉

Och även om vi trots vädret var ute en bra stund så fanns det massor av energi kvar hos Malou när vi kom hem igen men det är väl egentligen inte något som förvånar mig längre precis. Hon kallas ju inte för ”galenpanna” för inte menar jag 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »