Finner inga ord…

Nej, hur ska man egentligen beskriva en sådan dag som denna? Strålande sol, runt 18 grader varmt och så är man ledig till råga på allt, kan knappast bli bättre! Och vad har jag då fyllt denna härliga dag med då tro? Jo, att tvätta och plocka fram trädgårdsmöblerna passade ju faktiskt alldeles utmärkt. Skönt att ha det gjort och så mycket trevligare när man skulle dricka kaffe ute efter skogspromenaden med tjejerna eller promenad och promenad? Simtur är väl egentligen ett bättre ord för att beskriva dagens aktivitet med tjejerna 😉

Ja ni förstår nog vad jag menar eller? Det tillbringades bevisligen mer tid i sjön än än på land, med vissa undantag då 😉

Som sagt, utefikan på nytvättade trädgårdsmöbler smakade alldeles utmärkt men nu är det dags att ta tag i dammsugaren och troligen lite fönsterputs på det. Är det detta som kallas ledig dag? 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized