Det är inget att skämmas för!

Ja att ni har saknat mina inlägg alltså, erkänn bara, det är inget att skämmas för 😉 . Jag har lyst med min frånvaro här i hela 6 dagar, alldeles för länge men anledningen är ingen annan än rätt och slätt skrivkramp. Och även en liten del lathet kanske? Men har man bloggat sedan 2012 så kan man faktiskt unna sig en liten paus då och då, så det så! 😉 🙂

Så livet här har precis som vanligt rullat vidare med x antal promenader med tjejerna. Och även om jag inte har bloggat så betyder det givetvis inte att jag inte fotat 😉

Mycket tid har tillbringats i skogen men även en hel del trädgårdshäng har det blivit i det fina vädret..

..där vissa är mer energiska..

..än andra 😉

Imorgon väntar jobb igen för mig och Malou. Tycker dock ärligt talat att hon inte är till så mycket nytta men kul på jobbet, det har hon iallafall 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized