Eurasierhelgen 2021, lördag :)

Vädret på lördags morgon var väl minst sagt inte riktigt lika fint som på fredagskvällen, mulet men som tur var ändå uppehåll och varmt. Något som inte riktigt höll sig hela dagen utan ett gäng skurar kom på besök med jämna mellanrum under dagen men som någon sa, det är ju bara vatten 😉 . Härlig inställning eller hur? 😀

Vid tio körde Camilla & Madde igång med rallylydnad men även Anna hjälpte till, tack igen tjejer ❤ . Ja är det närmare 70 hundar med intresserade ägare så krävs det flera som håller i saker och ting 😉

Och engagemanget hos två- och fyrbenta var det som synes sannerligen inget fel på 🙂

Efter lunch var det dags för ny aktivitet, vi pratade Eurasier med alla dess egenheter tillsammans med Camilla & Madde ❤

Många bra råd och intressanta diskussioner blev det och jag tror inte jag var ensam om att få lite bra tips 🙂

Men jag lyssnade inte bara, kameran fick givetvis jobba lite också. Ja det gäller ju att passa på när hundarna faktisk är hyfsat stilla 😉

Efter detta var det så äntligen dags för Överlidahunden 2021. En utställning helt och hållet på skoj och med glimten i ögat! Där alla är vinnare, oavsett resultat, och går därifrån med världens finaste hund samt en goodie-bag 🙂 . Många foton blev det givetvis här också på alla fina hundar men det får faktiskt vänta tills imorgon för som ni alla vet, den som väntar på något gott… 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

1 svar »