Ljuvlig lunchrunda

Att få gå lunchrundan med Malou på jobbet i strålande solsken har man verkligen inte varit bortskämd med senaste tiden men plötsligt händer det sägs det ju 😉 . Och inte nog med att det var vackert väder, nej, trevligt sällskap fick vi också av Michaela med sina grabbar Onni & Rölli 🙂

Vi gick neråt Ätraforsdammen och är det solsken så är det bevisligen även badväder oavsett årstid enligt Malou 😉

Sen att det var minusgrader i luften och säkerligen inte långt därifrån i vattnet heller hade tydligen ingen som helst betydelse 😉 . Onni & Rölli följde dock inte hennes exempel, vettiga grabbar det där 🙂

Solen fortsatte skina vackert även hela eftermiddagen och när jag gick mot bilen strax efter fyra så bjöd himlen på en färgrik solnedgång 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

1 svar »