Datum för Eurasierhelgen 2022

Nu är datumet är satt för årets stora eurasierevent; Eurasierhelgen 2022!! Så datumet som ni ska spika redan nu är 9-11 september och platsen är som tidigare Överlida camping, ca 3,0 mil från Ullared. Tyvärr så är pandemin fortfarande närvarande men jag väljer ändå att vara positiv och tro att vi ska kunna genomföra den, jag menar, har det lyckats hittills då borde det även gå denna gång eller? 🙂 .

Men än går det INTE att boka några stugor eller husvagnsplatser utan de släpps i början av mars. Och ja, dessa stugor samt husvagn/husbilsplatser bokas som vanligt genom mig och INTE via campingen. Detta på grund av att campingen reserverar platser till oss så att vi alla kan bo samlat kring alla aktiviteter. Men oroa er inte, jag kommer att förvarna er här på bloggen när det börjar närma sig för bokning så att ni alla kan vara på hugget 😉 . Så vill ni tillbringa en hel helg med oss och våra tjejer? Eurasiermingla? Få nya kunskaper? Ha kul? Träffa nya och ”gamla” vänner? Lära känna rasen? Då ska ni genast boka in detta datum för visst vill ni inte missa årets stora eurasier-event eller? 😉

Kategorier:Uncategorized

2 svar »