Såå frustrerad!

Det är ju så att jag har börjat en kurs i ”lär dig din systemkamera”. Himla kul men ack så frustrerande att inte längre få använda mitt älskade ”sportläge” på kameran 😉 . Nu ska man ju köra manuellt och försöka ställa in bl.a slutare och bländare själv, suck, inte enkelt om man nu säger så… 😉 . Men skam den som ger sig! Så idag på promenaden med tjejerna så var det manuellt som gällde 😉

Men det ska villigt erkännas, mer än en gång var suget på att gå över till auto igen nästan övermäktigt när man stod där och krånglade med bländare, slutare och ISO. Många foton som direkt raderades men det är väl det som är meningen med att gå kurs, att lära sig mer alltså 😉

Så jag kämpar vidare med att motstå sportläget samt med att få till några foton som jag med gott samvete kan skicka vidare till vår lärare, liite prestationsångest där om man nu säger så 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized