Tålamod Nettan ;)

Ja detta med att köra på manuellt är verkligen en prövningens tid! Hade jag inte redan varit gråhårig så hade jag definitivt blivit det nu kan jag tala om 😉 . För idag funkade nästan inget, större delen av fotona blev för mörka eller överexponerade. Så längtan att gå tillbaka till auto har inte direkt minskat om man säger så utan snarare tvärtom. Men ”håll i och håll ut” får väl bli mitt nya motto, nog sjutton ska man väl få kläm på detta någon gång eller?

Som sagt, mörka foton blev det ett överskott av men lyckligtvis finns det något som heter fotoredigeringsprogram när det kniper 😉

Nästan snöfritt som ni ser i skogen idag men det är nu ett minne blott efter att Kung Bore kom på ett återbesök här i eftermiddags 😉

Nu vill man ju ha vår och inte mer snö men förhoppningsvis går det över i regn, precis som det förutsägs att göra 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized