Malou är nu ”arbetsbefriad”

Ja, så får det ju bli när damen i fråga löper. Blir nog inte så himla bra stämning på jobbet med en löpande tik bland personal- och elevhundar kanske? Vi hade nog inte varit de mest populära på jobbet då skulle jag tro 😉 . Så Malou, a.k Duracell-kaninen, får hänga med de andra tjejerna i hundgården nu ett tag tills detta är över för denna gång 🙂

Och om någon nu undrar, nej, vi ska inte para henne vid detta löp. Jag tycker inte man ska ha för bråttom med med detta utan låta henne landa ordentligt och växa färdigt på alla sätt. Men jag ska inte sticka under stolen med att vi har tänkt och funderat men än så länge finns inga konkreta planer på valpar efter vår underbart goa, badtokiga och vackra tjej ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hon kanske vill vänta på Harry? Det skulle nog bli underbara och energiska valpar😂