Eurasierhelgen 2022, fredag!

Ännu en fantastiskt rolig Eurasierhelg har passerat med en massa goa deltagare och nu har jag ett minneskort fyllt av foton 😀 . Dock tyvärr inte så många från fredagen eftersom regnet gärna också ville vara med på just denna dag 😉 . Men några blev det allt från tex tipspromenadens prisutdelning…

..där Jonas vann 1:a pris 🙂

Även några mingelbilder blev det också, dock mest på de fyrbenta såklart, vad annars? 😉

Fredagen avslutades som brukligt i mysig samvaro i tältet! Många skratt kvällen lång, eller lång och lång, inte för mig eftersom det gällde att få sig en ordentlig natt sömn inför lördagens bravader 😉 . En lördag som för övrigt bjöd på i stort sett uppehållsväder och det betyder att det blev många många fler foton. Något som tar tid att ta sig igenom men förhoppningsvis kan jag bjuda er på dem imorgon 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized