Senaste nytt om Eurasierhelgen 2022!

Japp, nu är snart den långa väntan slut och äntligen är Eurasierhelgen här igen 😀 . Och med det dags för lite sista info innan vi snart syns ❤

Fredag 9/9-2022:

Vi är på plats att ta emot er från 12,30 och tillträde till stugor samt husvagnsplatser fås av mig, alltså ni ska INTE checka in i receptionen utan direkt hos mig, ungefär vid den ”röda tassen” 😉

Överlida-karta-2018

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va? 😉 . Stuga A och B är 4-bäddarna och stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna bredvid den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss😉😀

 • Ca 18,00 är det tipspromenad när alla anlänt samt lite mingel i partytältet senare framåt kvällskanten.

Lördag 10/9-2022:

 • Kl 10,00. Prova på/föreläsning av Sara Ljusterfors från Active Paws som kommer att innehålla en introduktion i friskvårdsträning med balansredskap för den friska hunden. Sara kommer bland annat ta upp frågor som:
 • Vad är friskvårdsträning?
 • Varför är balansträning så bra?
 • Kan man även friskvårdsträna valpen och den äldre hunden?
 • Vad ska man tänka på i träningen?
 • Kl 12,00. Lunch för de som vill 🙂
 • Kl 13,00. Föreläsning av Marie-Louise Granholm, cert Canineopat på ämnena; hundens kroppshållning, benställningar samt muskulära rörelsestörningar.
 • Ca kl 15,00: Överlidahunden 2022 🙂 . Efter vår skoj-utställning är klar så gå ingenstans, lotteri kommer då att ske även i år och era nummerlappar är era lotter så håll hårt i dem. Och för er som inte vill vara med på Överlidahunden så finns det lotter även till er, bara säg till mig 🙂

Gemensam grillkväll avslutar lördagens aktiviteter 🙂

Under Eurasierhelgen kommer Sara från Active Paws erbjuda er möjlighet att fynda hundartiklar till finfina priser, bl.a;

 • Kostillskott från Svenska djurapoteket
 • Halsband, koppel och selar från Metizo design
 • Diverse balandprodukter från K9 och Fitpaws
 • Leksaker
 • Hundgodis och tugg
 • Snuffelmattor

Grill finns att använda till lördagskvällens gemensamma grillkväll men ta gärna med stol och bord om möjligt. Även regnkläder kan vara bra att ha med sig även om det i dagsläget ser ut att bli uppehåll MEN det vet vi ju alla hur sällan väderprognoser faktiskt slår in men i detta fallet får gärna SMHI har rätt 😉

Andra saker som är bra att ha med sig till helgen är även nummerlappshållare eller säkerhetsnålar för de som vill vara med utställningen och det vill ni ju alla eller? ;). Och givetvis behöver ni ta med er vad ni vill äta & dricka, både under helgen samt under grillkvällen, och på tal om mat så ligger närmaste mataffär samt pizzeria i Mjöbäck ca 1,5 mil bort 🙂

Nu tror jag att jag fått med allt men om ni saknar svar på någon fråga så kan ni nå mig på 070-347 48 22 🙂

Kategorier:Uncategorized

1 svar »

 1. Jag klantade till det på frågan på Tipspromenaden om hur hunden ska ligga vid hjärtmassage🙈 Den ska ligga på höger sida, inte vänster! Tack Baukje för att du uppmärksammade felet🤗