Hälsning från Active Paws

Active Paws friskvård och rehabilitering kommer att hålla föreläsning om friskvårdsträning med balansredskap för hund under Eurasierhelgen och här kommer en liten hälsning från Sara om vad hon kommer att prata om och erbjuda 🙂

Jag, som driver Active Paws, heter Sara Ljusterfors och är leg. Naprapat och cert. Hundfysioterapeut och givetvis eurasierägare. Jag har behandlat och rehabiliterat människor i 13 år. Då mitt hund- och djurintresse alltid varit stort har jag vidareutbildat mig så att jag även kan behandla och rehabilitera djur och då främst hundar.

Lördagens föreläsning kommer att innehålla en introduktion i friskvårdsträning med balansredskap för den friska hunden och jag kommer bland annat ta upp frågor som:

  • Vad är friskvårdsträning?
  • Varför är balansträning så bra?
  • Kan man även friskvårdsträna valpen och den äldre hunden?
  • Vad ska man tänka på i träningen?

Efter föreläsningen finns det möjlighet att praktiskt få prova på och introduceras med balansredskapen vid olika stationer.

Under eurasierhelgen kommer det även att finnas möjlighet att fynda hundartiklar, se exempel nedan, till finfina priser!

Kosttillskott från Svenska djurapoteket

Halsband, koppel och selar från Metizo design

Leksaker

Hundgodis och tugg

Och givetvis annat bra att ha! 🙂

Jag erbjuder även under helgen (i mån av plats och tid) massage- och friskvårdsbesiktning för hund, 30 min för 300 kr (ord.pris 500 kr).

Välkomna!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »