Dag 59 och intet nytt!

Än så länge så håller Malou hårt på hemlisen om vad och hur många som gömmer sig i hennes mage? ❤

Som sagt, dag 59 idag och inga tecken än på att Zetill’s första eurasierkull är på väg utan vi har som vanligt haft en mysstund i valplådan idag och det även idag med sällskap 😉

Ja givetvis ska alla tjejerna vara med även om Jill höll sig utanför lådan denna gång 😉 . Men Tindra tog även tillfället i akt att se till att Malou är nytvättad inför den stora stunden som ska komma, omtänksamt va? 😉 ❤

En liten prommis blev det även idag men rent ut sagt, fy sjutton vad kallt det var!! Minus 8 grader mitt på dagen och det i Halland, vad hände där egentligen? Ingen fara dock, snart är det jul och då är läget normalt igen, alltså plus 5 grader och regn 😉 😀 . Men det går inte att förneka trots kyla som till och med gav Jill och Malou frost i pälsen, vackert värre var det 🙂

Ps, intresselistan för denna kommande kull är fullsatt.

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »