Vid valplådans kant..

Ja nu är dagen med stort D kommen..tror jag iallafall 😉. Natten har varit stökig med ett evigt vankande och bäddande men inga valpar än så länge men det är troligtvis bara en tidsfråga nu 😍. Och under tiden vi väntar in de nya liven och bästa valpmorskan Malin så bäddas det givetvis lite till 😉❤️

Fortsättning följer… ❤️

Kategorier:Uncategorized

8 svar »

  1. Å så förväntansfulla vi är. Samtidigt lite spända. Nu håller vi tummarna för Malou och väntar på nästa rapportering.
    Klappa magen från oss ❤️

  2. Ja, härligt! Nu blir det att sova i skift och ha en termos med varm dryck, gå på toa då man kan – inte då man vill, och maten blir alltid kall😁 Å andra sidan så kan ni sitta och titta på de små underverken hela tiden och ta massor av bilder💓 Jag älskar deras små pipande🥰 Lycka till😍

  3. Fantastiskt spännande, men ni verkar ha det rätt mysigt också i valplådan, och det är ju en positiv väntan ❤️
    Önskar er all lycka …. 🤶🏻😍🎄❤️bästa julgåvan