Z-kullen 3 dagar <3

Japp, här går vi inte från A till Ö när det kommer till kullnamn som ni förstår utan vi kör direkt på Z istället! Z som i ”Zuperba”. Med andra ord, Zetill’s Zuperba Z… Nej, de fullständiga namnen är inte fastslagna än utan vi jobbar på det men ett namn är klart iallafall och det är tiken som vi ska behålla, Zetill’s Zuperba Ztella, som ska bo hos vår dotter med familj ❤

Valparna mår bra och Malou likaså ❤ . De äter och sover, precis som det ska vara och detta dokumenterades idag med hjälp av systemkameran istället för mobilen, precis som utlovat 😉

Och detta var dagens valp-spam och det är bara början om jag känner mig själv rätt. Kan bli långa 8 veckor för er som inte vill se valp-bilder 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Jag kan inte se mig mätt på de små goingarna. Må de få växa upp till lika fina och underbara individer som sina föräldrar.
    Jag vill önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!