Dagens valp-spam ;) <3

Man kan ju inte se sig mätt alltså, det är en sak som är säkert ❤ . Att bara sitta vid valplådan och höra deras små snuttande är så ljuvligt och man småler för sig själv varendaste gång Malou kommer och det blir racer-fart fram till henne. Inte klokt att de ändå är så pass mobila trots sin unga ålder ❤

Som sagt, valp-spam står på menyn och denna gång har jag försökt att få med vem som är hane respektive tik. Kan tänka mig att det är extra roligt för vissa av er därute 😉

Hane ❤
”Rosa” Tik ❤
”Blå” Hane ❤
”Vit” Tik ❤
”Rosa” tik ❤
”Gul” hane ❤
”Vit” tik ❤
”Ljusblå” hane ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Helt underbara, och nu börjar man se teckningarna😍 De är otroligt snabba till mamma, fast de varken kan gå eller se! Vi träffade Harry första gången då han var en vecka gammal, då kunde jag hålla honom i min hand. Och så satt man där o glodde och log🥰 Förstår att du inte kan slita dig🌟