Z-kullen 2 veckor <3

Idag är våra lakritstroll redan två veckor och nu hoppas ni säkert på att två veckors-bilderna ska komma men tyvärr, det får bli imorgon när bästa Malin kommer och assisterar. Så nu får ni ha lite tålamod men ett litet smakprov på vad som komma skall kan jag ju alltid bjuda er på så att ni överlever tills imorgon 😉

Herr ljusblå ❤
Fröken cerise ❤

Alltså, visst är de ljuvliga?? Det gör så himla mkt när ögonen öppnas, inget snack om saken ❤ . Men gulliga när de sover är de givetvis också ❤

Som sagt, jag lovar att morgondagens blogginlägg kommer att innehålla enskilda foton på var och en av guldklimparna samt så ska även deras vikt tas även om jag är rätt övertygad om att de alla nu med marginal har passerat 1 kilo 😉 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. ”Gudars skymning!” som min mamma brukade säga när hon såg något underbart.
    Passande uttryck när man ser di små😍