Liten kille söker eget hem ❤️. Är nu tingad 😍

På grund av ett återbud så hade vi en liten ljuvlig eurasierkille som nu sökte sitt alldeles egna hem om ca 5 veckor och han har nu ikväll fått det ❤️

Herr blå ❤
Herr ljusblå ❤
Herr gul ❤

Annars leker livet i valplådan, precis som det ska med mycket mat och sömn men även lite bus och upptäckter 🙂

Systrarna cerise & rosa ❤

Imorgon är de 3 veckor och då ska det tas individuella foton och förhoppningsvis finns det tid även till att ladda upp dem här men ”den som lever får se” 😉 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Hej! Jag har i cirka 2 års tid haft ett intresse för Eurasier. Jag har ingen erfarenhet av egen hund men jag har två birmakatter och har i 13 år haft egen häst. Tyvärr blev jag tvungen att ta bort min häst för 2 år sedan och sedan dess har intresset för en hund växt sig stark. Just Eurasier lockar, kan inte säga varför men de verkar så rätt för oss! Jag och min man bor i Gävle i lägenhet, men vi har också ett fritidsställe i Jämtland och dit åker vi ungefär en vecka i månaden. Sjötomt och 6000 kvm. Vi är jätteintresserade av en valp, hör av er om ni finner oss intressanta!