Hektisk helg!

Jag får väl börja med att be lite om ursäkt att jag inte uppdaterat här på några dagar men det har varit fullt upp med jobb, besök samt givetvis valppyssel hela helgen så tiden har inte riktigt funnits till. Men nu har lugnet lagt sig här, eller rättare sagt, kanske inte direkt i valphagen men annars så 😉

De är vakna betydligt mer nu och vill gärna busa med varandra och även med oss, och då gärna använda sina små gaddar 😉 . I helgen var även barnbarnen här och fick träffa gänget, något jag tror är bra. Alltså att de får träffa både vuxna och barn eftersom de agerar och låter på olika sätt 🙂 . Men de tog även detta med ro och hade inga som helst problem med att vila eller sova trots barnbarnens lite höga stoj emellanåt 🙂

Imorgon planeras det för första utevistelsen för gänget om bara vädret blir som det är sagt men oavsett, lovar att uppdatera er här vad dagen innehöll 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. De växer och blir bara finare 🥰 Det blir alltid körigt då verkligheten knackar på då man är upptagen med annat🙃
    Hoppas vädret tillåter att ni kan vara ute, de är så roliga att se när de upptäcker att det finns en annan värld utanför lådan😀