Godmorgon

Klockan är nu drygt halv åtta och vi har varit igång sedan strax efter sex. Då tyckte gänget att det var dags att gå upp, något jag kanske inte direkt höll med om då. Det är definitivt ingen semester att ha 5 stycken valpar i huset som snart är 6 veckor om man nu säger så 😉 . Men ”morgonstund har guld i mund” eller? 😉 . Jaja, superdupersöta är de iallafall och efter frukost och utevistelse har de jobbat på hårt för att göra av med energin efter nattens sömn..

Nu är det dock tyst och stilla här efter att gänget däckat för denna gång och då kan man ju passa på att blogga lite eller hur? 😉 . Och då kan jag ju även passa på att ge en guldstjärna till SKK’s registeringsavdelning! Jag skickade ju som sagt in registreringen av gänget i måndags och igår kunde jag hämta ut stamtavlorna, grymt bra jobbat SKK 😀 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »